Novice
31. januar 2015
Izšla nova številka revije Marija Dragi romarji, pri Mariji Pomagaj ste dobrodošli tudi v teh mrzlih zimskih dneh. Ob odhodu ne pozabite vzeti svojega izvoda nove številke revije Marija.

Tudi petnajsta številka je polna je lepe vsebine in živih fotografij. Prinaša poročila o dogajanju na Brezjah, pa tudi poglobljeno branje in strokovna prispevka ob petstoletnici frančiškanov v Sloveniji in ob letu posvečenega življenja. Uvodniku rektorja sledi komentar Gregorja Čušina, nato predstavljamo obhajanje petnajstletnice razglasitve Brezij za Slovensko Marijino narodno svetišče, Muzej jaslic Brezje, mariborsko Baziliko Marije, Matere Usmiljenja, belgijsko svetišče Device Ubogih, Marijo Pomagaj med Slovenci v Argentini … Tudi kuhanje po receptih brezjanskih šolskih sester in razmišljanje o veselju boste našli v reviji Marija. Morda vas nagovori evangeljski odlomek, beseda o zakramentu svete spovedi ali topla družinska molitev ob jaslicah.

Radi bi vas razveselili s podarjenim izvodom revije Marija; povabljeni ste tudi, da ga odnesete komu, ki morda sam ne more več k Mariji Pomagaj, pa bo vesel novic o dogajanju pri Njej.

Hvaležni vam bomo za vaš dar, ker bomo le ob vaši podpori lahko nadaljevali z izdajanjem revije. Naročnikom smo revijo že poslali po pošti. Boglonaj vsem za pomoč in molitev.

(Petra Grimani)

Fotografije