Novice
30. januar 2015
Predstavitev Brezij na sejmu Turizem in prosti čas Od 28. do 31. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poteka sejem Turizem in prosti čas. V okviru stojnice Gorenjske turistične zveze se je danes na sejmu predstavilo tudi Turistično društvo Brezje.

Sejem Turizem in prosti čas je osrednji slovenski turistični sejem, kjer se predstavljajo tako slovenske kot tudi tuje destinacije. Vsako leto se sejma udeležuje tudi Gorenjska turistična zveza, ki v okviru svojega razstavnega prostora možnost predstavitve ponuja lokalnim gorenjskim turističnim društvom. Na stojnici radovljiške občine je ponudbo Brezij danes predstavljalo Turistično društvo Brezje. Razstavni prostor, kjer so se predstavljala turistična društva, je bil dobro obiskan. Obiskovalci so ob informacijah o krajih lahko tudi poskusili dobrote lokalnih proizvajalcev.

V okviru sejma bo v soboto, 31. januarja, ob 14. uri, Turistična zveza Slovenija podelila priznanja za “Naj pot 2014”. Med drugim bo tudi brezjanska Rožnovenska pot dobila priznanje Naj regijska pot 2014.

Pripravila: AEF

Fotografije