Novice
26. februar 2017
Tečemo z nasmehom! Urša, Jure in Klemen, testna ekipa revije Polet je te dni na Gorenjskem preizušala različne modele tekaških copat. Na lepo sončno nedeljo so pritekli tudi na Brezje.

Z lepimi vremenom se povečajo tudi naše želje po gibanju na prostem. Grški rek »zdrav duh v zdravem telesu« govori, da je telesna aktivnost pomembna tudi za človekovega duha. Testna ekipa revije Polet je danes združila oboje, preiskušali so različne modele tekaških copat, obenem pa duha napolnili z obiskom Slovenskega Marijinega narodnega svetišča Brezje. V parku ob svetišču Marije Pomagaj je tekače sprejel dr. p. Robert Bahčič, rektor svetišča in tudi sam tekač, maratonec. V prijetnem pogovoru so izmenjali tekaške izkušnje z različnih maratonov.

Test tekaških copat so Urša, Jure in Klemen opravili že tradicionalo ob začetku tekaške sezone, objavljen pa bo v marčevski številki revije Polet. Polet je mesečna priloga Dela in Slovenskih novic, ki izhaja vsak drugi četrtek v mesecu. Fotografije s testa tekaških copat bo prispeval znani fotograf Mirko Kunšič.

Pripravila: AEF

Fotografije